Alle leeftijden, Android, iOS

6 april 2016

Game-app: Snowboarden the fourth phase

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de wintersport, is de app Snowboarding the fourth phase echt genieten.

Heerlijk glijd je door de sneeuw met je snowboard. Skiën is voor ­losers. Op eenvoudige wijze leer je allerlei trucjes aan. Een sprong met een grab, waarbij je je board vasthoudt, een dubbele salto. Binnen enkele levels lukt het om nog fantatischer te springen door trucs te combineren. De app zet je constant op het randje: hij daagt uit om nog net even meer te kunnen. En dus ga je nog een keer de berg af.

Met het behalen van doelen speel je geld, skipakken, sterkere boards en nieuwe circuits vrij. Daar verdien je weer meer punten mee bij een afdaling. De tournament-modus is een competitie tussen andere spelers van de app: wie haalt het meeste punten binnen een dag op een parcours?

Deze app is gratis, maar wel gesponsord door een merk dat veel stoere wintersporten sponsort. Door reclames te kijken kun je geld verdienen. Soms is dat reclame voor een gewelddadig spel. Met echt geld kun je extra snel vooruitgang boeken in het spel. Soms hapert de game-app een beetje. The fourth phase is een kwalitatief redelijke game-app die slaagt doordat haar spelers zich een geweldige snowboarder voelen.

Snowboarden the fourth phase,
Red Bull, Android, iOS, gratis

Auteur: Marieke Westerterp

Dit artikel is eerder verschenen in het Nederlands Dagblad.